Facultatea de Studii Economice Iaşi, Promoţia 1967 - 1971. Carte de Consemnări
Intâlnirea promoției la a 46-a aniversare, Piatra Neamt 26,27,28 mai 2017

Dragi colegi,
Intalnirea noastra din acest an va fi pe 26,27,28 mai la Piatra Neamt, hotel CEAHLAU. Am achitat un avans de 3200lei pentru un pachet cuprinzand cazarea cu mic dejun, doua mese si muzica. Am stabilit meniurile la care am adaugat celelalte cheltuieli si am ajuns la suma de 400 lei de persoana fata de 375 lei de anul trecut (daca vi se pare f. mult mai umblu la meniu). Precizez ca masa festiva va fi VINERI seara in locatia mai deosebita a hotelului fata de sambata cand vom fi in alta sala putin mai mica dar destul de frumoasa.
Va rog ca pana la 31 martie sa stiu exact cate camere vom avea nevoie pentru ca mai sant si alte evenimente (nunti) in hotel. Cine vrea camera single sa ma anunte, pretul negociat fiind de72lei/persoana / noapte fata de 60 lei/persoana/noapte intr-o camera dubla. Contul pentru a vira avansul de 100 lei/persoana este RO92BRDE280SV05198542800 deschis la Banca Romana de Dezvoltare, pe numele meu VERMAN DENISIA (nu Denisa cum mi se spune).
Va doresc sanatate, sa ne rugam sa fie liniste si pace si va astept cu multa bucurie la P.Neamt.
Va imbratisez, Denisia!
Telefon 0722318546; email: denisa.verman@yahoo.comListe audio (3): Blogării Noştri:
Paul Dârvariu - https://pauldarvariu.wordpress.com
Liviu Druguş - https://liviudrugus.wordpress.com
  Cartea de Consemnări a fost deschisă la data de 21.06.2009 şi conţine un număr de 4612 consemnări.
Luni, 1 Mai 2017 01:21 Vă Rugăm să Semnaţi în Cartea de Consemnări!
salt la sfarsit pagina Pag. 1 / 231Selectează pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  urmatoare ultima
4612
 Agripina si Paul
 
 
Duminică, 23 Aprilie 2017 10:31
Urare pentru toti colegii si familiile lor care-si sarbatoresc azi ziua onomastica :

La Multi, Multi, cat mai multi ani cu bucurii si sanatate.Sa ai parte de tot ce-i mai bun si multumire sufleteasca ! Cat mai mult soare in viata ta ! Gânduri frumoase să te-nconjoare, surâs pe buze să-ţi înflorească, sufletul să-ţi înveselească. Îţi doresc să ai o zi minunată şi binecuvântată cu pace, visuri împlinite, bucurie, iubire si armonie!
4611
 Agripina si Paul
 
 
Joi, 13 Aprilie 2017 10:25
Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să va aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări.
Sunt zile cand trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre.

Paşte Fericit!
4610
 Agripina
 
 
Luni, 10 Aprilie 2017 19:18
Multumesc mult Ninelus de la Iasi
4609
 Ninelus de Iasi
 
 
Luni, 10 Aprilie 2017 18:58
La mulți ani! Sănătate și numai bucurii alături de cei dragi, pentru frumusica Agripina!!
4608
 Agripina
 
 
Duminică, 9 Aprilie 2017 12:54
La Multi Ani Binecuvantati cu sanatate tuturor colegilor cu nume de floare !
4607
 Agripina
 
 
Duminică, 2 Aprilie 2017 09:27
Cea mai buna pacaleala ever
4606
 P.
 
 
Duminică, 2 Aprilie 2017 07:45
Ex-cep-ţio-naaal!
4605
 Agripina
 
 
Sâmbătă, 1 Aprilie 2017 04:17
La moda. Un 1 aprilie copy-paste.
4604
 Liviu
 
 De citit în ordine cronologică. Evident, acum știm cine a fost nesimțitul care a semnat Lenuș chiar pe 1 aprilie...
Vineri, 31 Martie 2017 23:52
4156
L

Miercuri, 1 Aprilie 2015 20:19
Dragă Lenuș, evident că îți accept scuzele. Rostul poantei era să mai băgm o țâră de adrenalină în noi că ruginim dracului de pomană în așteptarea soarelui cald și a minunatei revederi pe care, desigur, tu o vei organiza impecabil... Am vrut să verific dacă toată lumea citește Consemnările și am deja dovada a ceea ce se știa de mult și anume că știrile proaste circulă extrem de repede. Cei care citeau Consemnările dădeau telefon la cei care nu aveau internet și uite așa multă lume s-a bucurat când a aflat că presupusa închidere a hotelului Silva nu a fost decât o farsă de 1 Aprilie. Asta era și o aplicație la un posibil curs de manipulare prin internet, lucru care se întâmplă foarte frecvent în aceste zile. Scrie, de ex., un postac că a auzit că Băse s-a despărțit de Maria, același postac scrie, sub alt nume sau sub un nume celebru de jurnalist, că a aflat și el din trei surse același lucru etc. până toată lumea este convinsă că chiar așa este. Tot în această gamă de postăceală se înscriu și cei care sugerează că ce bine ar fi să ne îmglobeze rușii în Uniune Eurasiatică pentru a avea gaze naturale ieftine, etc. etc. Fiind azi 1 Aprilie și având experiență jurnalistică (în anii 90 nu a fost an în care să nu scriu un articol de acest gen, cu reacții crunte din partea păcăliților), m-am gândit că nu ar strica să văd cum reacționează colegii....Dar asta e!..., nu tre să ne supărăm, tre să fim doar puțin atenți... Nicu a intuit 50% că ar putea fi și o mică păcăleală, drept pentru care tot eu (ca să fac știrea mai credibilă) am scris și în numele Evantiei, ca să aprind mai bine focul... În fine, pentru că se lăsa seara și doream să am cât mai multe opinii am mai scris un mesaj și din partea lui S. (chiar este cineva care semnează cu această inițială). Cineva n-a mai avut răbdare, a sunat-o pe Lenuș și au ajuns amândouă la concluzia că astăzi este 1 Aprilie, Ziua Mondială a păcălelilor. Mark Twain a descris foarte frumos această zi ca fiind ”ziua din an când ne putem cunoaște cum suntem în celelalte 364 de zile”. Desigur, nu m-am supărat pentru că Lenuș s-a supărat că cineva a scris în numele ei, dar... asta e tehica manipulării. Dacă semnam eu, lumea știa că am mai făcut o poantă din asta și la întâlnirea de la Slănic și poanta murea înainte de a se naște. Oricum, ca să luăm și partea bună a lucrurilor rele, lumea a mai comunicat, și-au mai povestit păreri și alte rețete, au compătimit-o pe biata Lenuș (deși, după text, era clar că păgubiții eram noi cei care am trimis avansul...) și au tras concluzia că putem fi jucăuși și la 65 plus... S-auzim numai de bine!
4155
Lenus

Miercuri, 1 Aprilie 2015 19:38
Abia dupa ce am trimis mesajul am mai citit o data prostia acela de mesaj care mi-a fost atribuit si mi-a sarit in ochi ca e tot azi transmis si astazi e 1 APRILIE = PACALELI . Cred ca asta a fost si in cazul asta imi cer scuze pentru cat l-am apostrofat pe expeditor . Probabil ca maine avea sa va transmita ca a fost un mesaj special de 1 aprilie .
Ambele mesaje transmise acum sunt adevarate si nu e o pacaleala , deci sanatosi sa fim , sa ne revedem ca doar 2 luni mai sunt .
Va pup , Lenus
4154
LENUS CEA ADEVARATA si RUSINE SA -I FIE NESIMTITULUI CARE A FACUT ASA O JOSNICIE

Miercuri, 1 Aprilie 2015 19:28
Dragi colegi nu s-a intamplat nimic di tampeniile scrise pe site- Nu imi vine a crede ca la nivelul nostru pot exista asa niste LIPSITI DE CARACTER .Habar nu are despre Silva , acolo e un sef nu sefa , Banii dati de voi sunt pe contul meu de card nu la Silva in cont Acolo am platit eu 3000 lei anul trecut cand am stabilit intalnirea , si restul ca si data trecuta platim la intalnire . Acolo se fac facturi bonuri pentru cazare masa muzica e cuprinsa si ea nu facem nimic care sa fie in afara legii . De baut in afara de ce e pe factura fiecare poate avea orice alt neam de bautura vrea . atata timp cat nu e din restaurantul lor . Sunt multi salariati ca sa aranjezi ceva cu unul si sa nu afle tot colectivul . Deci uitati josnicia intamplata , noroc ca m-a sunat Toni sa ma compatimeasca pt cele intamplate ca habar nu aveam dar nici nu ma ducea capul ca ar fi cineva ECONOMIST la peste 65 ani atat de josnic . Tocmai aveam de gand sa va scriu sa faceti bine si sa va inscrieti fara sa mai trebuiasca sa va sunam noi pe fiecare .Cine vrea sa se convinga ca acesta e adevarul , aici semnez eu Lenus cea reala , sa ma sune pe
0723 911 704 sau lasati un mesaj pe 0245 633 754 cu tel vostru si va sun eu . ASTEPT SA NE VEDEM cat mai multi cu putinta . Va rog sa trimiteti la B-ca Transilvania 100 lei / persoana .Va pup pe toti Lenus
4153
S

Miercuri, 1 Aprilie 2015 18:41
Io zic să ne spună Lenuș câți s-au înscris până în prezent pentru a putea vedea pentru câte persoane să caut locuri de cazare, de mâncare și loc de dans. Asta ca să am o bază de discuție cu posibilii ofertanți. Cred că Lenuș e supărată rău de tot de nu ne-a dat încă aceste informații. Mă mir că doar câțiva dintre noi au preluat mesajul referitor la neplăcuta întâmplare. Io zic să ne păstrăm calmul că suntem oameni în toată firea, dar parcă și indiferența în exces deranjează umpic.
4152
Agripina

Miercuri, 1 Aprilie 2015 15:58
Draga Evantia,
Ca bine zici. Daca ai lansat ideea poate stii tu ceva, ai vreo informatie utila de ceva spatiu mai convenabil . Cu restaurantul gasim noi numai ca nu stiu daca avem si antren. Oricum putem dansa si fara orchestra, cu muzica din boxe. Nu e usor dar poate fi posibil. Depinde ce spun si ceilalti. Pentru unii Bucurestiul e departe. Eu pot caza cca 2, maxim 3 familii. Vorba ta. Sa vedem ce spun si ceilalti.
4151
Evantia

Miercuri, 1 Aprilie 2015 10:47
Dragă Lenuș, Așa cum bine a zis Nicu șicu Yoly 90 de dolari nu-s o gaură în cer. În ce mă privește, îi declar pierduți și zic și eu că am contribuit și noi la bugetul țării, poate fac odată autostrăzile alea. părerea mea este că nu are rost să amânăm momentul revederii pe altă dată. În ultimă instanță, chiar dacă o fi ceva mai scumpișor, noi ăștia din București ne-om descurca să găsim un cămin studențesc de astea noi, de zici că-s hosteluri americane și cu restarantul nu e problemă: avem din plin aici. Aștept și reacția celorlalți bucureșteni și ne apucăm de treabă. Așa că dragă Lenuș, asta e colegialitatea și prietenia adevărată - atunci când dă omul de greu. Așa, la ușor știm toți să ne bucurăm de întâlnire. Vorbesc acuși cu Duiu și cu Agripina să văd ce părere au ei. Vă pup pe toți!
4150
nicu si yoli
same
same Miercuri, 1 Aprilie 2015 06:52
Sarmana Lenus, si o zic cu sinceritate-pentru ca 90 de dollari de persoana nu este o gaura in cer! Nu erau banii cit era dragostea de a ne revedea! Oricum, sper ca acest nefericit mesaj transmis de ea sa fie doar un....April Fools' day! ohala! Oricum nu voi mai glumi daca este cineva care sa ne ia in amsina lor, caci se va gasi cineva sa ma trimita la autobuzul comunal..daca nu mai rau...vom veni cu trenul!lol!Daca nu, unde ne vedem si ce facem? Ne mai vedem acest an? Va pupam si va dorim un April First mai fericit!La noi va fi miine.
4149
Lenus

Miercuri, 1 Aprilie 2015 06:00
Dragii mei colegi , nu-mi vine sa cred , da imi vine să urluuu....! Ghinionul cui îl port eu oare ? Ieri ma sunat sefa de la Hotelul din Bușteni unde aveam organizata intilnirea si imi povesteste plingind ca a calcato ANAFul simbata noaptea spre duminica. O sora a ei a avut nunta iar taicasu a adus tot ce trebuia pentru nunta. Au gasit si un videocameraman mai ieftin care a filmat toata noaptea. Mai spre dimineata, a zis ca vrea si el o camera... Nu erau camere libere... Deci e ful hotelu? a zbierat individu si a scos legitimatia de anafist. Ce bonuri fiscale? Ce facturi cind totul era adusa de sorasa?... Amenda a fost de 150 de mii de lei si s-a interzis activitatea hoteliera pe timp de doua luni... Femeia inebunita ma rugat sa o astept cu banii macar pina in iunie spre sfirsit ca nu i-a ramas nimic prin conturi.. Eu ce sa zic? Am spus ca discut cu colegii si chiar astept de la voi un sfat o suge stie ca mapuca toț dracii numa cin ma gindesc ce oți spune fiecare despre mine. Imi cer scuze pentru incurcatura, dar cu idiotii astia nu te poti pune. Sper sa ne putem recupera macar o parte din bani dar banuiesc ca vreti sa facem intalnirea in mai ca dintotdeauna. Imi vine sa pling de ciuda dar am mare incredere in voi credetima!
4603
 Liviu
 
 ce repede au trecut ȘAPTE ani
Vineri, 31 Martie 2017 23:32
Miercuri, 31 Martie 2010 23:09
Stimati colegi,
Va transmit un mesaj extrem de neplacut si de nebinevenit in contextul in care mai sunt
doar 7 saptamani pana la evenimentul revederii noastre la Slanic. Concret, ma fac
purtatorul de cuvant al colegului nostru Toader Gherasim, organizatorul intalnirii de 39
de primaveri de la absolvire, cu precizarea ca o fac in nume propriu si fara stirea lui.
Mi-am luat aceasta responsabilitate deoarece asa mi-a dictat colegul, romanticul si
idealistul din mine. Mai bine sa va previn decat sa fiti pusi in fata unui fapt extrem
de neplacut. Concret, organizatorul evenimentului a dorit sa duca lucrurile la
cvasiperfectiune si a luat o hotarare pe cont propriu cu asteptate efecte benefice. A
achizitionat, din bani proprii, 200 litri de vin la un pret foarte convenabil de 3 lei
litru (600 lei) si 20 litri de palinca la un pret de 30 lei litru (tot 600 lei). A
rugat un cunoscut care are un Logan de transport sa duca bautura la restaurantul unde va
avea loc petrecerea, lucrurile se derulau normal, dar un filtru de Politie a intrebat de
acte pentru bautura. Care acte? Ca doar nu a cumparat de la magazin, ci direct de la
producator. In conditiile astea, bautura a fost confiscata, soferul amendat, cu
amenintarea de dosar penal. Lucrurile sunt grave pentru ca amenda (800 lei) si costul
bauturii (1200 le) vor fi achitate de organizator. Or, 2000 de lei este o suma care nu
prisoseste nimanui. Nu-mi permit sa avansez solutii, mai ales ca scriu aceste randuri
fara stirea colegului Toader (Teddy pentru colegele mai apropiate). Cred insa ca
telefonandu-i (0732 401 580) sau scriind macar un mesaj de incurajare la Consemnari pe
pagina www.ostapovici.8k.ro ar putea sa fie un ajutor real pentru un om aflat in
dificultate. Solidaritatea colegiala nu se reduce doar la a da o mana de ajutor in
acoperirea unei pagube neasteptate si nedorite, ci si la o vorba buna, de incurajare
pentru a duce la bun sfarsit organizarea maretului eveniment.
Cu deosebita incredere si sperante,
Liviu
4602
 P.
 
 
Miercuri, 29 Martie 2017 16:57
Copiii sunt rezultatul jocului plăcut dintre părinţi.
4601
 S vel
 
 
Marți, 28 Martie 2017 12:30
Joaca este limbajul iubirii dintre parinti si copii.
4600
 S vel
 
 
Joi, 23 Martie 2017 10:10
Se intilnesc doi prieteni. Unul este zgiriat si are hainele zdrentuite.
-Ce ai patit? il intreaba celalalt.
- Aseara cind am venit acasa eram treaz si nu m-a recunoscut ciinele!
4599
 tony
 
 
Miercuri, 1 Martie 2017 17:42
O Primavara cu sanatate , bucurii si...reintilniri !
4598
 Virgil
 
 
Miercuri, 1 Martie 2017 12:50
4597
 Pătrățel
 
 
Miercuri, 1 Martie 2017 09:26
A VENIT PRIMĂVARA!!!!!! Să o aveți nespus de frumoasă, cu sănătate și multă multă iubire. Vă îmbrățișez pe toți cu dragoste.
4596
 Agripina
 
 
Miercuri, 1 Martie 2017 08:46
Multumim Domnule Coleg.
Toti meritam o primavara frumoasa de care sa ne tot bucuram in fiecare an.
4595
 Ctin Contu
 suceava
 
Miercuri, 1 Martie 2017 06:18
O PRIMAVARA FRUMOASA!!!.pentru toate colegele noastre
4594
 Domnica Rotaru
 
 
Duminică, 26 Februarie 2017 20:50
Abia acum aflu ca s-a stins din viata Radu Isachi, fostul meu coleg de la contabilitate.D-zeu sa-l odihneasca si sa-i aiba in paza sufletul lui bun!
4593
 Agripina
 
 
Joi, 23 Februarie 2017 13:10
In fiecare zi deschid pagina de Consemnari si constat cu amaraciune ca nimeni nu mai scrie nimic. Sunt convinsa ca multi citesc dar nu scriu. Pe 21 februarie a fost ziua de nastere a colegei noastre Liliana Hritcu . La Multi Ani Liliana si cat mai multe bucurii. Observ ca nu se mai scrie nimic despre intalnirea noastra de la Piatra Neamt. Sper ca eforturile colegei noastre Denisa Verman sa fie incununate de succes. Stiu ca unii dintre noi au probleme de sanatate sau necazuri in familie. Sper ca toti sa treaca cu bine peste toate si sa ne bucuram de anii acestia care ne mai sunt haraziti. Vine primavara si sper ca vremea buna, soarele sa ne aduca zambete si optimism. Va doresc la toti numai si numai bine si sanatate
salt la inceput pagina Pag. 1 / 231Selecteaza pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  urmatoare ultima