Facultatea de Studii Economice Iaşi, Promoţia 1967 - 1971. Carte de ConsemnăriDragi Colegi,

vă anunţ că întâlnirea din anul 2015 va avea loc în zilele de 29, 30 şi 31 mai 2015 pe Valea Prahovei, în Buşteni la Hotel Silva.
Aici va fi cazarea şi serile festive.
Toată distracţia costă 365 lei/persoană.
Colegii care doresc să participe sunt rugaţi să depună la oricare
filiala a Băncii Transilvania un avans de 100 lei/persoană în contul

RO92 BTRL 0160 1201 H584 86XX
Banca Transilvania Târgoviste, titular MARTIŞ ILEANA

Depunerea se face în numerar la casieria băncii, ca alimentare de card şi nu se percepe comision . Colegii care au firme sunt rugaţi SĂ NU DEPUNĂ banii prin virament cu ordin de plată pentru a nu plati comisioane atat depunătorul cât şi titularul contului,
Vă doresc sărbători fericite, multă sănătate şi aştept să ne revedem cât mai mulţi cu putinţă.
Detalii regăsiţi la consemnarea numărul 3936 din 26 oct 2014.

Cu mult drag
Lenuş.
Aproape totul despre întâlnirea de la Durău,
în imagini foto şi video,
găsiţi la pagina Reîntâlniri
(http://www.is71eco.site50.net).
Pentru albumele foto: click pe prima imagine (stânga sus),
apoi click pe opţiunea Diaporama şi apoi pe butonul Visionner (Play).
Apasaţi tasta Esc pentru terminare vizualizare.

  Cartea de Consemnări a fost deschisă la data de 21.06.2009 şi conţine un număr de 3990 consemnări.
Vineri, 19 Decembrie 2014 16:16 Vă Rugăm să Semnaţi în Cartea de Consemnări!
salt la sfarsit pagina Pag. 1 / 200Selectează pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  urmatoare ultima
3990
 Angela M.
 
 
Vineri, 19 Decembrie 2014 11:58
Gandurile , marturisirile si iertarile frumos si emotionant consemnate in ultimul timp pe sit, demonstreaza inca odata (daca mai era nevoie)ca vorba dulce mult aduce!Si mai demonstreaza ceva,ca intelepciunea vine cu timpul si niciodata nu este prea tarziu!
3989
 Nicolae Rascov
 U.S.A
 nfpd1520@aol.com
Joi, 18 Decembrie 2014 07:14

Tuturor!
Astazi, mai devreme, am avut o intrebare pe Facebook: What's on your mind? Am promis aici ca voi raspunde mai tirziu. Aici este ce am promis!
Intelegere si iertare-timpul binecuvintat de Dumnezeu de sarbatori sfinte de Craciun, Yom Kipur, Hanukkah-timpul de a ierta si de a cere iertare-de iertat eu instantaneu iert pe toti ce gindesc de rau despre mine sau imi fac rau. Din acest motiv sanatatea mea este perfecta! lol! Cel putin pina acum! Nimeni nu este in rau in sufletul meu. Acum la rindul meu imi cer iertare fata de toti ce i-am suparat cu vorba-caci cu fapta nu am suparat pe nimeni-including pe moldovean@yahoo.com si pe D-l P....vara, fata de care imi cer iertare in mod special caci am fost foarte "dry" si taios in comentarii! Oricum cu suflet curat doresc in numele meu si a frumoasei mele doamne si sotii Yolanda Jimenez-Rascov multa sanatate si fericire la membrii familiei mele dragi si la colegii mei dragi care sunt de fapt deasemenea familia mea pe viata! Va imbratisam pe toti cu dragoste si respect!
P.S Si mai mult, aceasta a fost inainte de "botez" care sa fiu sincer mi-a cazut si servit bine. Multumesc!
3988
 nicu/nicolae/nicolas a lui rascov
 same
 same
Joi, 18 Decembrie 2014 02:39
General:
Azi este o zi mareata-ambasada Republicii Romania m-a chemat si mi-a spus ca sunt...."Roman"...adica ca mi s-a dat cetatenia inapoi sau ca nu mi s-a luat niciodata!
Oricum este o bucurie de neegalat caci eu (bun sau rau) nu am incetat sa fiu Roman ..nu am incetat niciodata sa fiu Roman, acolo aici si-n vesnicie! Amen!
P.S. Multam diplomati Romani, multam scumpa Romanie, multam poporului roman!
3987
 nicu rascov
 same
 same
Joi, 18 Decembrie 2014 02:35
Lui 3975-sunt sigur ca este Liviu-
Multam frumos-si tuturor care siau amintit cit si celor care nu siau amintit ca sunt mos neculai-facatorul de minuni-minuni mai mici sau mai mari-
va doresc sanatate si bucurii-cu dragoste nemarginita si sincera-nicu rascov
P.S. Pe facebook (inainte de a citi "botezarea" lui Liviu am fost mai inspirat in scrieri-voi revine cu un text identic de pe facebook si pe pagina noastra-este o promisiune!
We love you all!...si desigur ca nu am vrut o invitatie speciala de la Lenus! Ea m-a invitat cind am fost anul trecut-am doar vrut sa fiu putin comic-cum zice spaniolul-paiazo!
3986
 nicu zis rascov sau rascov zis nicu
 usa...din nou...
 same
Joi, 18 Decembrie 2014 01:52
Lui 3979-zis (a) si Lenus..
Multam frumos de dragalasenia si inima ta buna. Dar trebuie sa te hotarasti: adica sunt rascov sau nicu??!!De blagoslovirile din trecut eu am uitat cu desavirsire..asa ca la intinlire, daca bunul D-zeu ne ingaduie, o sa trebuiasca sa-mi acorzi un dans! DAR...daca ai deschis"the door" ..usa...cum spun procurorii in America (adica ai atins o issue)..partea adversa (adica eu) are drept legal sa abordeze subiectul ..asa ca..pentru confirmare..trebiuie sa ..personal..sa stai cu Tony..a lui Drugus....sis a-i spui asa cum a fost...adica faptele...cum se spune aici..si atunci vom avea un "closure" care se va incheia cu dans si pupaturi fratesti...eu i-am spus lui Tony caci nu este fiinta mai inteleapta ca ea...adica ca ea este o fetita mui...foarte inteleapta si ne va intelege pe amindoi..fara judecata sau sabia sf. arhanghel Mihail...Te pup cu dragoste scumpa Doamna, sister si colega entuziasta..nicu zis rascov
3985
 nicu rascov
 nicu usa....
 nfpd1520
Joi, 18 Decembrie 2014 01:42
To Sir with love:
Bunul Dumnezeu sa va odihneasca in pace scumpul meu profesor, indrumator de diploma de absolvire si BRAILEAN de mare calitate. Ce pacat ca nu ne-am mai vazut!
3984
 Pătrățel
 
 
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 20:25
Dragii mei, cei ce m-ați felicitat, atât la telefon cât și aici în carte, vă mulțumesc pentru starea pe care mi-ați creat-o,aceea a unui om învăluit de o neprețuita bogăție,prietenia voastră. Vă îmbrățișez și vă păstrez în suflet.
3983
 Angela M.
 
 
Vineri, 12 Decembrie 2014 17:01
Draga Lucian ,de ziua ta te felicit , iti doresc multa sanatate,sa-ti creasca nepoatele mari si frumoase alaturi de copiii tai si de Gabi!
3982
 Liviu & Tony
 
 Agrarian în sărbătoare. Îi transmitem o urare
Vineri, 12 Decembrie 2014 00:22
”La mulți ani” pentru Lucian Roată, supercolegul care ne (în)cântă (cu) ”La mulți ani!” la telefon, cu ocazia aniversărilor noastre. Îi dorim din toată inima ”Multă sănătate și bună voire”!
3981
 ***
 
 Odihnească-se în pace!
Miercuri, 10 Decembrie 2014 09:45
Petrecerea pe ultimul drum al profesorului Aurel Brânză va avea loc joi 11 decembrie 2014 la capela cimitirului Sf Petru și Pavel (același cimitir unde este înmormântat și profesorul Ioan Hălălău).
3980
 ***
 
 
Marți, 9 Decembrie 2014 10:57
A plecat dintre noi profesorul nostru de marketing, Aurel Brânză, un apropiat al promoției ISECO71 și al mentorului nostru Ioan Hălălău. A fost un perfecționist, mereu doritor de mai bine, activ și un bun profesionist al marketingului. Promoția ISECO71 este alături de familia sa în aceste triste clipe. Dumnezeu să-l aibă în paza sa!
3979
 LENUS - pt Liviu &Toni dar si pt Nicu Rascov
 
 
Duminică, 7 Decembrie 2014 19:00
Vad ca din nou sunteti mai activi pe site , Mi-am facut timp sa ma lamuresc exact ce ai vrut sa zici Liviu la sfarsitul urarilor de ziua mea . Ce vrei sa spui cu ... intalnirile noastre organizate de mine ,, din doi in doi ani "????? Adica in mai o sa veniti la Busteni , apoi in anul urmator nu scapati cei din Iasi ca e randul vostru , si dupa aceia ..........??? Vine cumva iar randul meu ????!!!
Asta ai vrut sa spui ??? Ai inceput cam prea repede sa pregatesti terenul pentru ceva ce urmeaza sa se intample peste mai bine de doi ani.
Daca e asa cum cred eu stai linistit , ca nu ma sperii , pentru mine daca primesc un pic de ajutor de la 2-3 colege la convocatul colegilor , chiar nu e nici un fel de greutate . O sa va tot aduc pe Valea Prahovei pana o sa va saturati de ea , daca se v-a intampla asa ceva . Eu personal merg macar de 15-20 ori / an acolo si tot mai frumoase imi par aceste locuri .
Si acum pt. Nicu , dar si pt toti ceilalti colegi .Va astept pe toti , sa nu cumva sa lipsiti careva ca nu alerg doar pt 5-10 colegi. Puteti veni cu oricate cunostinte vreti , doar ca trebuie sa imi spuneti din timp pt cate persoane faceti rezervarea . Cei cu care veniti nu sunt obligati sa serveasca si masa cu noi daca nu vor , si in acest caz le pot face rezervare doar pt cazare 35 lei/ noapte cand de fapt cazarea la liber costa 100 lei / persoana si 20 lei mic dejun - bufet suedez,
Pt tine Rascov care locuiesti peste ocean , o sa vedem atunci cum fac rezervarea daca nu o face cineva , imi spui mie si iti retin tie cate locuri ai nevoie fara sa platesti 100 lei = 30 $ /loc rezervat . Nici nu pot sa nu fiu asa amabila cand si tu ai fost atat de cavaler prin unele vechi mesaje de pe site prin care ma blagosloveai cu deja binecunoscutele tale complimente .Serios nu imi bat joc , poti veni cu cati prieteni doresti Pe total intalnirea noastra cu 2 nopti cazare si 2 mese vestive sper sa nu coste mai mult de 365 lei adica pt tine cel mult 110 $ / persoana . Te astept si va astept pe toti . . Va pup pe toti , Lenus
3978
 Angela M. pentru Liviu
 
 
Duminică, 7 Decembrie 2014 10:34
Nicu va multumeste pentru neuitare iar eu pentru celeritatea in a pune puncrul pe"i"in cazuri extrem de delicate.
3977
 Tony si Liviu
 
 Pentru Elena Ostapovici, perechea meșterului nepereche în materie de doctor de web site-uri
Sâmbătă, 6 Decembrie 2014 13:23
Dragă Nuți, Îți dorim din tot sufletul să petreci o zi minunată alături de cei dragi, să fii sănătoasă a la longue, să ai grijă de dragul de Virgil, să ai bucurii de la copii și aprecieri binemeritate de la apropiații tăi. Fie ca Moșul (tău) să-ți umple ghetuțele cu ceea ce-ți dorești! La mulți ani! Cu mult drag!
3976
 Tony si Liviu
 
 Pentru Angela M. ca s-i citească lui Nicu M., inginer pe viață
Sâmbătă, 6 Decembrie 2014 13:15
Dragă Nicu M., Noi, la stânga semnații, truditori agricoli din mediul rural și țărani de nevoie (încă nu nevoiași) îți adresăm urările noastre sincere de sănătate și prosperitate pentru tot parcursul vieții, alături de angelica ta soție. La mulți ani!
3975
 Liviu & Tony
 
 De la Moș Niculai, aducătorul de vărguțe pentru copiii obraznici
Sâmbătă, 6 Decembrie 2014 13:02
La mulți ani Nicu/ Nicolae/ Nicolas! Să-ți fie bine, împreună cu Yoli of course, în excursiile tale (Hurrraaaah!) și să-ți aducă tizul tău (ceva mai moș ca tine, e drept...) ceea ce îți dorești. Dacă ar fi să ne închipuim noi ce îți doreși, iată o listă posibilă: sănătate, putere (de muncă...), forță în brațe, gândire pozitivă, iubire de aproape (că pe cei pe care nu-i iubești, oricum îi ții la distanță!), înțelepciune moșnegească și armonie tinerească, și nu în ultimul rând, să fii iubit!. Ne permitem și o listă de lucruri la care să nu te aștepți, respectiv să nu ți le (mai) dorești: invitații speciale de la organizatori cu ocazia întâlnirilor noastre anuale, insistențe din partea lui Lenuș ca nu cumva să lipsești de la Bușteni, aprecieri elogioase de la cei care ar prefera ca limbajul ”colorat” să fie folosit doar în situații ”colorate” etc. Evident, aceste mici sugestii vor fi receptate cu inegalabilul tău simț al umorului (văr primar cu spiritul critic și frate de cruce cu ironia dulce). La mulți ani, dragă Nicu!
3974
 Nicu Rascov
 same si inca mai mult..Romania!
 same
Sâmbătă, 6 Decembrie 2014 00:24
Confesiune:
Recent am scris un e-mail la un numar foarte restrins de persoane-2 verisori si 2 prieteni valorosi..si sotiei mele bineinteles-si ce tragic faptul ca ei sunt toti in care ma pot increde si ce tragic de a avea un numar asa de restrins de persoane la care iti poti deschide inima fara teama-de respingere-Also Lenus! spune-mi te rog daca Americanii sunt invitati la organizarea ta si spune-mi te rog ce bani trebuie sa trimit de persoana si deasemenea daca pot invita pe cei mai buni prieteni din copilarie Dumitru Frecus zis Ticu (Google his name to see ce important acest barbat-mai sacal ca toti- este el)si Doamna lui Tincuta-El a fost Campion national de box la semi-usoara cind eram copil in Braila -fetita lui este studenta ultimul an la Law School Nicolae Titulescu-in Bucuresti.
P.S. Numarul unu-am doi "sacali" care inca se ascund dupa deget-unul este -moldovean@yahoo.com-care a zis ca tatal meu este lipovean si unaltul care este cu "cirnatul in gura "-ca sa fiu delicat pentru Lenus) care se cheama "pulivara" si care inca nu au aparut pe ecran-curaj baieti caci sunteti cine sunteti si eu sunt cine sunt-dar daca ma improscati cu noroi faceti-o deschis/in fata-nu atacati pa detras ca partizanii Yugoslavi sau ca bulangii- nu in spatele paravanului-va promit sa va dau cea ce meritati nici mai mult nici mai putin!
P.S. Mai interesant-miine plecam in vacanta in Mexico! Hourrrrra!
Va sarutam cu dragoste colegiala si frateasca si bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti-nicu rascov si yolanda jimenez-rascov.
3973
 nicu rascov
 same
 same
Miercuri, 3 Decembrie 2014 10:06
Pretense 3941!
Nu intra pe site normal-Promotia 1967-1971..etc! Please! Ai intrat pe un site (nu stiu cum s-a creat!?) like XPromotia Iasi-sau cam asa ceva sa vezi acolo "decenta"!? care sa fie la nivelul tau sau a unei persoane rezonabile???
Daca nu ai "tarie" nu intra!..sau daca nu vrei sa iesi din umbra..deasemenea!..Ce este mai bine sa traiesti in rusine sa te ascunzi..sau sa traiesti in frica si sa NU mori in rusine???NO ANSWER PLEASE...caci TE cobori...si nu se merita!...de ce sa nu stam sus si sa ne lovim de prag!..Later se refera la 3938 nu la 3941!
La buna vedere!..tot eu fara "acoperire"
3972
 nicurascov
 same
 same
Miercuri, 3 Decembrie 2014 09:56
To 3953
Si ce daca-nu importa RAUL daca BINELE este prezent-cine a spus sincer nu stiu-DAR cum facem ca sa-l inlaturam pe rau-solutie???
Cred ca da!
O tara de "legi" si de "oameni" o poate rezolva!
Cit din Constitutia din 1939 este cuprinsa in actuala Constitutie Romaneasca? Eu nu stiu! te iubim Agripina!
3971
 nicurascov
 same
 same
Miercuri, 3 Decembrie 2014 09:53
To Sir with Love!
Pace vesnica scumpul nostru dascal, mentor si iubit OM!
Sacal mai"mic" dar sacal!
salt la inceput pagina Pag. 1 / 200Selecteaza pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  urmatoare ultima