Facultatea de Studii Economice Iaşi, Promoţia 1967 - 1971. Carte de ConsemnăriDragi Colegi,

vă anunţ că întâlnirea din anul 2015 va avea loc în zilele de 29, 30 şi 31 mai 2015 pe Valea Prahovei, în Buşteni la Hotel Silva.
Aici va fi cazarea şi serile festive.
Toată distracţia costă 365 lei/persoană.
Colegii care doresc să participe sunt rugaţi să depună la oricare
filiala a Băncii Transilvania un avans de 100 lei/persoană în contul

RO92 BTRL 0160 1201 H584 86XX
Banca Transilvania Târgoviste, titular MARTIŞ ILEANA

Depunerea se face în numerar la casieria băncii, ca alimentare de card şi nu se percepe comision . Colegii care au firme sunt rugaţi SĂ NU DEPUNĂ banii prin virament cu ordin de plată pentru a nu plati comisioane atat depunătorul cât şi titularul contului,
Vă doresc multă sănătate şi aştept să ne revedem cât mai mulţi cu putinţă.
Detalii regăsiţi la consemnarea numărul 3936 din 26 oct 2014.

Cu mult drag
Lenuş.

  Cartea de Consemnări a fost deschisă la data de 21.06.2009 şi conţine un număr de 4102 consemnări.
Vineri, 6 Martie 2015 21:58 Vă Rugăm să Semnaţi în Cartea de Consemnări!
salt la sfarsit pagina Pag. 1 / 206Selectează pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  urmatoare ultima
4102
 nicolae si Yolanda Jimenez-Rascov
 United States of America.
 nfpd1520@aol.com
Duminică, 1 Martie 2015 21:13
Primavara:
"La multi ani, tuturor Doamnelor din generatia mea! La multi ani tuturor Doamnelor si Domnisoarelor din Romania!
Cu dragoste, eu si Yoli!
4101
 Gabriela Mangirov
 
 
Joi, 26 Februarie 2015 10:29
Este o mare tristețe când te desparți de cineva drag,iar domnul profesor ne era drag tuturor celor cu care a venit în contact.
Nu spun că eu nu mă temeam de figura sa impunătoare și câteodată de vocea dură și răspicată,dar a știut cum să procedeze ca distanța rece dintre profesor și student să se micșoreze pas cu pas.De aceea mergeam la examene fără stres iar notele erau maxime.Mi-a fost îndrumător pentru lucrarea de diplomă (așa se chema atunci!),nota a fost maximă și pentru aceasta și repartiția în producție a fost un succes.
Multe aș putea spune despre domnul profesor Mandache Remus,dar spațiul este prea mic pentru câte aș avea de spus.Singurul lucru este că regret faptul că nu mai este printre noi,vreau să asigur familia sa de întreaga mea compasiune iar domnului profesor ,dacă pot să-i spun,că locul în care vom face analize financiare va fi cel în care voi ajunge și eu,fiind vecini pe veci.
Dumnezeul să-l odihnească în ceata drepților!
4100
 Vasile Margineanu
 Suceava
 vasilemargineanu82@yahoo.com
Miercuri, 25 Februarie 2015 21:45
In aceste zile ne incerca o mare durere si tristete sufleteasca la trecerea în nefiinţă a profesorului nostru Remus Mandache.
Stimati colegi de la sectia ec. agriculturii si pentru multi alti colegi din alte sectii care l-ati cunoscut,vreau sa stiti ca sufleteste sunt alaturi de voi si de toti cei multi care l-au cunoscut si care l-au apreciat si stimat de-a lungul sale vieti.
Personal eu am inceput sa-l cunosc cu cateva luni inainte de a deveni student in vara anului 1967 cand doream sa dau admiterea la chimie indusriala; atunci in moment de rascruce a vietii unui tanar a venit sfatul sau bun pentru mine, sa ma reorientez pentru admiterea la stiinte economice;
l-am ascultat si am reusit. Asa a inceput sa am incredere intr-un om care pana atunci mi- era strain;
Pe parcursul studentiei l-am cunoscut din ce in ce mai bine si cu siguranta a simtit ca am nevoie de sfaturile sale si nu am fost respins, de fiecare data dezinteresat m-a sfatuit si mi-a fost aproape;
Pe parcurs mi-am dat seama ca aceiasi atitudine o manifesta si fata de colegii mei; acesta era pentru noi Conferentiarul si apoi Profesorul Mandache Remus, un om mare cu sufletul la fel de mare ca si statura sa impunatoare. A stiut sa se apropie de noi si ne-a facut sa-i simtim caldura sufleteasca si marea lui omenie; ne-a invatat sa avem incredere in noi si sa abordam viata cu indrazneala fara fandoseli si prefacatorii, sa fim realisti, sa traim viata cu adevarat.
Tot din anii studentiei chiar si dupa, am stiut ca a fost si un coleg bun si apreciat de colegii sai universitari din catedra din care facea parte (prof. Alex. Barbat, prof Stoica) si chiar de la alte catedre- prof. Mihai Todosia si Rusu Dumitru , Ioan Halalau si multi altii pe care noi nu-i mai stim.
Stiu ca multi dintre studenti sai din anul nostru si de mai inainte i-au fost foarte apropiati.
Pentru mine, am motive si fara sa exagerez cu nimic, ca il pot considera ca un al doilea parinte.
Dupa terminarea facultatii asa cum se intampla de obicei a venit momentul despartirii de profesori, fiecare dintre noi am pornit pe drumul vietii si destul de rar poate ne-am mai gandit la ei s-au am mai tinut cumva legatura. Personal, cu parere de rau acum, cam asa am procedat si eu, de prea putine ori l-am mai vizitat; am continuat totusi si am simtit ca se bucura chiar si cu atat, sa-i mai telefonez din cand in cand.
Am ramas uimit cand am primit prin telefon vestea trista de la nepotul sau Radu careia i-a incredintat telefonul sau cu agenda numerelor de telefon la care trebuia sa ne anunte de momentul ultimei sale despartirii de fiecare din cei pastrati in memoria telefonului personal.
Acum, cand dupa ce destinul a hotarat, noi cei ramasi avem datoria sa-i purtam recunostiinta si amintirea noastra cate zile vom mai avea fiacare,


Sa ne rugam bunului Dumnezeu să-i aşeze sufletul de-a dreapta Sa.
4099
 vlad sava
 tulcea
 savavlad47@yahoo.com
Marți, 24 Februarie 2015 15:45
Fie-i iertate cele cu voie și cele fără de voie
4098
 Agrarienii în doliu. Profesorul Mandache a trecut în lumea umbrelor
 
 Fie-i iertate cele cu voie și cele fără de voie
Marți, 24 Februarie 2015 10:59
Aseară, 23 februarie 2015, la 19.30, s-a stins din viață ”ultimul Hălălău”... profesorul Remus Mandache, în vârstă de 88 de ani. Coleg de generație cu profesorul Ioan Hălălău (ambii fiind iubiți de studenți și mari iubitori de studente și de studenți, de tineri în formare adică), profesorul Mandache a fost simbolul-mascotă al agrarienilor marca ISECO pe care i-a îndrumat, ajutat și promovat cu consecvență și cu bună credință. La fel ca profesorul Hălălău, profesorul Mandache a devenit prieten și rudă prin alianță cu studenți și cu absolvenți, anulând cu superioară știință academismul uscat și searbăd al celor care păreau a deține ”ex cathedra” toate adevărurile din lume. Tovarăși de ”joacă”, de viață adevărată adică, profesorul Mandache împreună cu profesorul Hălălău au lucrat la FMI cu mult înainte de înființarea F.M.I. - ului, probând o filosofie de viață libertară, ludică și perfect hedonistă. Un principiu viticol verificat de milenii - ”In vino veritas” - a fost bine și echilibrat asociat cu deviza oricărui cercetător/ detectiv din lume, care se respectă: ”cherchez la femme”. Acum, la inevitabila despărțire de marele nostru profesor și îndrumător, prietenii apropiați, toți agrarienii, dar și colegii de la celelalte secții ale promoției ISECO 71, se gândesc cu respect și gratitudine la marele dascăl, oferindu-i în dar și ca profundă recunoștință NEUITAREA. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!
4097
 Paul
 
 
Duminică, 22 Februarie 2015 20:07
Mulţumesc, Emilia!
4096
 EMILIA pentru PAUL
 
 
Duminică, 22 Februarie 2015 19:12
LA MULȚI ANI , MULTĂ , MULTĂ SĂNĂTATE , IMPLINIRI SI NUMAI BUCURII ALĂTURI DE CEI DRAGI.
4095
 EMILIA
 
 
Duminică, 22 Februarie 2015 19:10
LA MULȚI ANI , MULTĂ , MULTĂ SĂNĂTATE , IMPLINIRI SI NUMAI BUCURII ALĂTURI DE CEI DRAGI .
4094
 Paul
 
 
Duminică, 22 Februarie 2015 15:47
Mulţumesc mult pentru urări, Angela&Nicu Mihalache!
4093
 Angela si Nicu M.
 
 
Duminică, 22 Februarie 2015 11:33
Paul, de ziua ta iti dorim sa fii sanatos, mereu voios,la punga gros si mereu tu insati ,alaturi de Nuti,Oana ,Simona,Matei si cine mai trebuie, ca sa fii fericit!
4092
 P. pentru T&L
 
 
Duminică, 22 Februarie 2015 05:45
Liviu, Tony, mulţumesc!
Mesajul vi-l preţuiesc
Şi profund impresionat
Văd că v-aţi sacrificat
Noaptea asta, pentru ca să
Îmi faceţi ziua frumoasă!!!
P.S. O să vă povestesc şi vouă
Cum e să faci...şaizecişinouă!
4091
 Tony si Liviu
 
 Paul și Pamfil atacă azi, împreună, poziția 69 căci cea cu numărul 68 amuș se gată
Duminică, 22 Februarie 2015 01:08
Dragă Paul, Tony și cu mine îți dorim, și azi - de ziua ta - tinerețe fără bătrânețe, inspirație la scris și sănătate oțelită (asta deja o ai)! Ne mândrim cu prietenia unui poet isecoist, a unui inginer umanist, a unui flăcău bun familist, a unui cățărător superoptimist și a unui filopamfilist realist! (Și pentru că toți acești prieteni - împreună cu calitățile lor - trebuiau să poarte un nume, nașul lor de botez i-a numit, simplu, Paul! La mulți ani, dragă Paul!
4090
 nicu
 same
 same
Vineri, 20 Februarie 2015 02:47
Lui Lenus:
Stiu ca ai o personalitate foarte puternica-ai cumva frica (virgule) ca lumea/colegii nu vor veni la intinlire si atunci ai apelat la puteri oculte stil domana prin domnul sa transmita un mesaj??? Elena sau Lenus d.c nu scrii direct si deschis pe site-fata frumoasa ce simplu este sa fii deschisa!....si sa zici hai nu va-ti inscris sufficient hai veniti caci nu stim cit vom mai trai- ce zici! cu drag nicu rascov....eu ma simt f. bine cu voi...transparenta....
4089
 nicu
 same
 same
Vineri, 20 Februarie 2015 00:07
Intrebare:
Poemul este bine scris-dar intrebarea este citi vor fi prezenti la Busteni??? Sper sa fim toti! Life is short!
Va pupam-nicu si yoli
4088
 P.
 Repetiţia este mama distracţiei!
 (Haideţi s-o ajutăm pe Lenuş!)
Joi, 19 Februarie 2015 07:49
Hotel "Silva" din Buşteni

O promoţie IsEco (şapte-ş-unu, mi se pare)
Pentru prima întâlnire a lansat o întrebare:
„Care credeţi c-ar fi locul potrivit pentru-a petrece
Plănuita întâlnire, numită «IsEco 10»?”
Pamfil le răspunde fulger dragilor colegi ieşeni:
“Ştiu un loc cum nu e altul: hotel «Silva» din Buşteni…
Ei au chelneriţe faine, iar în preajmă sunt boscheţi,
În care o să ne-ascundem perechi, fete şi băieţi!!!”

După încă un deceniu, pregătirea este mare.
Atenţi, organizatorii pun aceeaşi întrebare
Şi din nou omniprezentul absolvent, numit Pamfil,
Cu răspunsuri competente vrea să dea un sfat util:
„Suntem oameni de valoare, nicidecum amărăşteni…
Merităm s-o facem lată chiar şi-n «Silva» din Buşteni!
Printre alte lucruri bune despre ei am auzit
Că au o orchestră trăznet! Vom dansa, deci, negreşit!!!”

La treizeci de ani, se ştie, lucrurile se complică,
Cei care organizează au în ei puţină frică
Şi de-aceea, către public întrebarea o repetă,
Prin e-mail şi telefonic, ei fac o mică anchetă.
Ghiciţi cine la anchetă a dat cel mai prompt replay?
Tot Pamfil! A lui părere ţi-o serveşte, vrei-nu vrei!
„Doar turişti de calitate: nemţi, englezi, bucureşteni (!)
Îşi fac rezervări din vreme pentru «Silva» din Buşteni.
Ei constată cu plăcere cât de bine se găteşte:
Fripturi, ciorbe, sărmăluţe şi specialităţi din peşte!!!”

Patruzeci de ani trecut-au…Telefoane, griji, emoţii...
„Unde o să fie cheful?” ne-ntrebăm, din nou, cu toţii.
Pamfil (şi de-această dată) onorează prompt ancheta:
„În restaurantul «Silva» nu-s probleme cu dieta.
Cu nevastă-mea, Maria, am servit acum un an
Preparate excelente, în stil vegetarian!!!”

La cincizeci de ani, desigur, tot Pamfil este prezent
Cu exemple grăitoare şi cu un sfat competent:
„Ştiţi şi voi că în coloană am şuruburi şi o tijă
Şi că orice deplasare eu o fac cu multă grijă…
La Buşteni, în hotel «Silva» m-aş mişca foarte uşor,
Căci au rampă dichisită, de acces în cărucior!”

Peste zece ani, fireşte, iarăşi se sărbătoreşte…
Pamfil este contactat, pentru a fi consultat
Pe Facebook, că e mai trendy dar răspunsu-i doar tăcere...
„S-o fi dus!” gândesc colegii şi oftează cu durere.
Doar Lenuş e optimistă, niciodată nu abdică,
Sună, sună şi iar sună, receptorul se ridică
Şi aude vocea stinsă a colegului Pamfil:
- Alo, vă invit să-mi spuneţi cu ce pot să fiu util?
- Pamfil, tu le dai emoţii foştilor colegi ieşeni!
Vreau să-ţi pun o întrebare: Vii la Silva din Buşteni???
- Cum să nu? Ce întrebare!!!
Voi veni şi bine-mi pare,
Căci n-am fost, colegi ieşeni,
Niciodată la…Buşteni!!!
4087
 nicu rascov
 same-
 same
Miercuri, 18 Februarie 2015 22:10
Lui Vergiu, Viorus, si engineer Pamfil.
Bai Baieti ne este tare dor de voi! Vorbim, eu si nevasta mea de voi tot timpul! Wellcome pe page din nou! Am crezut ca ramin numai eu si Liviu sa fim bombardati cu caramizi! lol! Trece timpul si imbatrinim si-mi pare rau!
Va pupam cu darg nicu si Yolanda,
P.S Domnului pulivara@yahoo dot com.Imi va parea rau nu numai ca nu te cunosc, sau ca tu ai avut dreptate-dar mai mult de faptul daca Magarii de Americani nu vor da intrare libera in USA-tuturor Romanilor cu dosar curat. Cui sa ne adresam daca ponta nu o face sau alti diplomati Romani! vreo sugestie cu cine sa vorbim??? Serios!
4086
 P. pentru V.
 Vai, ce plin e zodiacul,
 Nu-ncape în el nici acul!
Miercuri, 18 Februarie 2015 20:23
Dragă Viorele, eşti
Şi matale printre „peşti”!
Zici că nu încapi? Păi, treci
Graniţa către „berbeci”!!!
4085
 Viorel
 
 
Miercuri, 18 Februarie 2015 17:16
Zodia peştilor
19.02 - 20.03

Dacă-n "Catalog" priveşti,
Găseşti cincisprezece peşti.
Să începem aşadar
Cu acei din "făurar":

"19" Gavril Tomiţă,
"20" Coza Ghiorghiţă,
"21" Liliana,
Sânziana, diafana.
Pe "22" născut,
Paul (Manoleasa -Prut)
Profire pe "23"
Şi Pruteanu, vrei nu vrei.
"25" un ardelean,
Ionică Simijdean.

Să-i numim, la rândul lor
Şi pe cei din "mărţişor":
Vom găsi pe "5" acuma
Vârst'- Decanul Andrei Duma,
Iar pe "8", când e zi mare,
Şi Virgil e-n sărbătoare.
Leon e născut pe "9",
Sănătate lui şi nouă!
Nelu Balmuş e decar
Că-i pe "10"-n calendar.
"16" Ardelean Rodica,
"17" A. Lenuţica.
Pe "19", văd aici,
Evantia lui Drăghici.
Asta-mi dă dureri de cap,
Eu unde să mai încap?

4084
 V. Cugetare
 
 
Miercuri, 18 Februarie 2015 14:55
Ştiuca, după câte ştiu,
Se prinde cu peşte viu.
Gândul ăsta mă dărâmă:
"Ce poţi prinde cu o râmă?"

4083
 P.
 Filopamfilia, pescăria şi blogomania salvează România!
 
Miercuri, 18 Februarie 2015 09:22
https://pauldarvariu.wordpress.com/2015/02/18/stiuca-umpluta/
salt la inceput pagina Pag. 1 / 206Selecteaza pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  urmatoare ultima